Ua ʻae hou ʻo Jack Dorsey iā Ethereum: he nui nā wahi o ka hāʻule ʻole, ʻaʻole hoihoi i nā papahana ETH

ʻO ka mea hana kaʻa kaʻa uila ʻo Tesla, ʻo Elon Musk, ua hāʻule i ka haʻalulu i ka lā 14 no ka loaʻa ʻana o ka lehulehu media pilikua Twitter no $ 43 biliona, a ukali ʻia e Ethereum co-hoʻokumu ʻo Buterin (Vitalik Buterin tweeted i kāna mau manaʻo pilikino ma ka loaʻa ʻana o Twitter e Musk.

Ua ʻōlelo ʻo Buterin ʻaʻole ʻo ia e hōʻole i ka holo ʻana o Musk i Twitter, akā ʻaʻole ʻo ia e ʻae me ka poʻe waiwai me nā ʻeke hohonu a i ʻole ka hoʻonohonoho ʻana i nā hoʻopaʻapaʻa ʻino o nā ʻoihana media no ka mea hiki iā ia ke hana hewa nui loa, e like me ka ʻike ʻana i kahi ʻāina ʻē aʻe. hana ke aupuni i keia.

I ka pane ʻana, ua hoʻihoʻi mai ka mea hoʻokumu Twitter ʻo Jack Dorsey iaʻu i ka lā 19, me ka hoʻohui ʻana: ʻAʻole wau i manaʻoʻiʻo e pono i kēlā me kēia kanaka a i ʻole nā ​​​​hui ponoʻī e loaʻa i ka pāpaho kaiaulu, a i ʻole nā ​​​​hui media ma ke ʻano maʻamau, pono ia he Open, verifiable protocols, pono nā mea āpau. he kapuai ma ia aoao.

Ma hope o ka ʻōlelo a Dorsey, ʻo DeSo, ka ʻoihana pūnaewele decentralized, ua hoʻokumu iā ia iho iā Dorsey e ʻae mākou me ʻoe a loaʻa kahi ʻike like no ka wā e hiki mai ana o ka ʻoihana pūnaewele, ua hana mākou i ka protocol DeSo no nā makahiki he nui, a ua kūpaʻa mākou e hoʻoponopono. nā pilikia pili i ka pilikanaka a me ka ʻikepili kikowaena a mākou e ʻike nei i kēia manawa.

Akā, ua pane ʻo Dorsey: Inā ʻoe e kūkulu nei ma Ethereum, loaʻa iā ʻoe ma ka liʻiliʻi hoʻokahi (inā ʻaʻole nui) hoʻokahi wahi o ka hāʻule ʻole, no laila ʻaʻole wau makemake.

Ma hope o ka manaʻo hoʻowahāwahā o Dorsey, ua pane koke ʻo DeSo: ʻAʻole mākou i kūkulu ma Ethereum no ka mea ua ʻae mākou he mea hiki ʻole ke hana pēlā, ʻo DeSo kahi protocol Layer 1 hou, i kūkulu ʻia mai ka honua a hiki i ka decentralization Social media noi. inā makemake ʻoe e ʻike hou aku, e ʻoluʻolu e kipa i ka pūnaewele official.

Ua ʻōlelo koke ka mea hoʻokumu ʻo DeSo ʻo Nader Al-Naji: ʻAe Dorsey, ʻo wau ka mea nāna DeSo.ʻO mākou maoli ʻo Layer1 i hoʻolālā ʻia no nā kumu pilikanaka, me 1.5 miliona mau moʻokāki!ʻO kā mākou pahuhopu ke kūkulu ʻana i nā kamaʻilio pūnaewele olakino a makemake mākou e launa pū me ʻoe.PS: I kou kipa ʻana iā Princeton i kekahi mau makahiki i hala aku nei, ua ʻai mākou i ka ʻaina ahiahi a ua hana pū wau ma Block.

hoʻopaʻapaʻa kaiaulu

Ua ʻōlelo ʻo Dorsey i nā manaʻo o ethereum, e hoʻāla ana i nā pane like ʻole.Ua ʻae kekahi, e kuhikuhi ana i ka media media e 1) ma muli o ka Uila Network/Bitcoin sidechains 2) open source 3) uku / spam maoli kū'ē, akā ʻaʻole i ʻae kekahi, me ka ʻōlelo ʻana he pono maoli ʻoe e haʻalele i kēlā mau maka Laser, Jack , hilahila loa keia.

ʻO Jeff Booth, ka mea kākau o ka puke kālā "The Price of Tomorrow: Why Anti-Growth is the Key to a Prosperous Future?"Ua ʻae ʻo ia i ka manaʻo hoʻopaʻapaʻa a Dorsey, me ka ʻōlelo ʻana i nā makahiki e hiki mai ana, ʻoi aku ka nui o nā ʻoihana e hakakā.ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i ka pilikia, ke kūkulu ʻana i ke one wikiwiki, kahi hoʻolālā maikaʻi ʻole no ka wā lōʻihi.

Akā ʻaʻole ʻae ka mea hoʻomohala polokalamu a me ka luna Slock.it mua ʻo Christoph Jentzsch me ka hoʻopaʻapaʻa ʻana a Dorsey: Inā ʻoe e kūkulu nei ma ka protocol Ethereum, ʻaʻole (me kahi helu o ka hāʻule ʻole), inā kūkulu ʻia kāu papahana ma Infura , MetaMask, a me kekahi mau mea hana ʻē aʻe. , a laila e loaʻa kahi helu hoʻokahi o ka hemahema, a pēlā pū ʻo Bitcoin.

Hoʻouka nui ma Ethereum

ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo Dorsey, ka mea i hoʻolaha mua iā ia iho ma keʻano he Bitcoin maximalist,ʻaʻole i ho'āʻo i ka hoʻoukaʻana iā Ethereum.E like me ka mea i hōʻike mua ʻia, ua hoʻopiʻi ʻo Dorsey i ka mahina ʻo Dekemaba ʻaʻole wau e kūʻē iā Ethereum, ke kūʻē nei au i ka kikowaena kikowaena, nona ka VC, hoʻokahi wahi o ka hāʻule ʻole, hoʻopunipuni ʻia e ka hui. "

I ka wā i hoʻopuka ai kekahi iā Iulai i hala he manawa wale nō ma mua o ka hoʻokomo ʻana o Dorsey i ka ethereum, ua pane pōkole ʻo Dorsey ʻaʻole ʻo ia.ʻOiaʻiʻo, i ka wā i kūʻai aku ai ʻo Dorsey i ka tweet mua o ka honua no $ 2.9 miliona i ka lā Malaki i hala, ua loaʻa iā ia he 1,630 ether.


Ka manawa hoʻouna: Apr-30-2022